Könyv

50 év.
Pontosabban a könyv megjelenésekor már 51.
Emlékszem, anno a 30 és a 40 is nagyon furcsának tűnt...

30 éve választottam véglegesen a "könnyű"-zenei pályát és 21 éve jelentek meg kiadásban az első dalszövegeim.
A Magyar emberek többsége biztosan ismer közülük egyet-kettőt, vagy akár jóval többet is, de hogy én írtam volna ezeket, már csak kevesen tudják.
Sajnos olyan a világ, hogy míg egy torta asztalra jutásához és annak alapanyagainak elkészítéséhez sok ember munkája kell, a kész finomság elfogyasztásában már nem feltétlen vehet részt minden alkotó.
Ez mindig is így volt.
Pedig tapasztalatból tudom, hogy a dalszövegírók is szeretik a tortát...
Azért szerencsére volt sok édes élményem is és hálás vagyok, hogy eddigi munkáim során megannyi kiváló előadóval, zenésszel dolgozhattam együtt.
E dalszöveg és sztori gyűjtemény megszületésének nagy része nekik köszönhető, a további szerzemények pedig az én személyes kis mérföldköveim...
Úgy gondoltam, hogy ezeken a történeteken keresztül sokkal érdekesebben rajzolódhat ki az eddigi utam, mint egy szokványos önéletrajzi könyvben.

Kedves Olvasó!
Egyes "mérföldköveim" mellett talán te is elmentél már - akár többször is az életed során -, de az eddigi összes megjelent dalszövegem – és néhány hozzájuk tartozó háttértörténet - így összegyűjtve most először látható, olvasható.
192 dalszöveg és 70 sztori.
Jó „Utazás”-t kívánok hozzájuk!