Ismerős Arcok lemezbemutató

Október 30-án kiemelkedő esemény érkezik a Szabó Leslie Band életébe, ugyanis Budapest egyik legprofibb koncerthelyszínén (Barba Negra Music Club), az ország egyik legismertebb zenekarának (Ismerős Arcok) vendégei lesznek.
Az együttesek közti régi ismeretség és egymás zenei világának szeretete már nem először sodorta egy színpadra Nyerges Attilát, Szabó Leslie-t és zenésztársaikat, de ez az este minden szempontból különleges lesz, ugyanis minkét produkció újdonságokkal készül…
Az Ismerős Arcok zenekar 2012 után új lemezzel jelentkezik „Csak a zene…” címmel s ennek a bemutatója képezi az ünnepi alkalom fő akkordjait;
Előttük pedig a Szabó Leslie Band egy eddig még soha be nem mutatott show ízelítőjével fogja meglepni a közönséget, amit „Back to The Future Show”-nak neveztek el.
Mit is jelent ez az elnevezés és vajon milyen kapcsolat lehet a szinte azonos című legendás filmmel?
Ebben a show-ban csakis a 80’ évek meghatározó világslágerei csendülnek majd fel, viszont egyik sem az eddig ismert formájában. Vagy stílusban, vagy hangszerelésben igen meglepő ötletparádéval találkozhat a nagyérdemű, amit egyedi látvány is kísér majd.
Az említett filmmel való kapcsolat pedig nem pusztán csak a 80’ évek, hanem hónapra pontosan még a koncert dátuma is, hiszen anno a filmben 2015 októberébe utaztak előre a jövőbe… Most pedig a múlt zenéje repül ide a „jövőbe” új köntösben.
Természetesen nem maradhat ki a show-ból a híres betétdal, a „Power of love” sem.
Az estén Leslie-ék egy órás műsorának fele nyújt majd betekintést ebbe a nem mindennapi produkcióba, amelynek egy másik kiváló énekes-gitáros, Torres Dani is oszlopos tagja.
A másik félórában pedig jól ismert Szabó Leslie dalok hangoznak majd el, és még itt is számíthat a publikum egy kis meglepetésre…

Kapunyitás: 20.00

Jegyek

elővételben: 2990 Ft,-
helyszínen: 3490 Ft,-

Jegyértékesítés:

Barba Negra Track jegypénztár:
H-Szo:15:00 – 20:00 óráig (Programnapokon: 15:00 - 21:30 óráig)
Cím:1117 Budapest, Neumann János u. 2. (Rákóczi híd, budai hídfő)

Online jegyértékesítés:

Ismerős Arcok rendszerében:
jegyrendeles@ismerosarcok.hu email címen

Barba Negra Music Club rendszerében:
http://musicclub.barbanegra.hu/ismerosarcok_20151030

Ticketportal rendszerében:
http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=41237

Broadway Jegyiroda rendszerében:
http://broadway.jegy.hu/arrivalorder.php?eid=303017&aid=3439&vid=96

Barba Negra Music Club
Budapest XI.
Prielle Kornélia utca 4.